NGA Travel Thailand

Exclusive – Engaging – Energetic – Just Wonderful

Tour Selskab i Khao Lak Thailand

Her på vores hjemmeside har vi de seneste og mest up-to-date dagsudflugter og turinformation. Med vores fantastiske kundeservice og vores garanterede bedste service giver vi altid vores kunder en fremragende og uforglemmelig oplevelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af dagture / dagsture, sightseeing og turpakker i Khao Lak-området. Vi garanterer kvalitetsudflugter til de laveste priser, herunder Khao Sok National Park i Surat Thani-provinsen, James Bond Island i Phang Nga National Park, og vores enestående udflugt, Thai Village Tour, der går til Thai Mueang, som i løbet af meget kort tid er blevet vores mest populære tur.
Se alle vores udflugter her.

Det er med tilfredshed, at vi informerer dig om, at vi ikke arrangerer udflugter, hvor vores gæster interagerer med delfiner eller besøger steder med store vilde katte i fangenskab, som vi alle ved, skal vilde dyr have frihed til at leve i deres eget miljø og ikke i kæder og bure.

NGA Travel Tour Company anses for at være en af ​​Khao Laks førsteklasses rejseselskaber i Phang Nga-provinsen og har over 10 års erfaring inden for rejse- og turudflugtsindustrien. Vores kontor er beliggende i Ban Bang Niang, som er centrum for Khao Lak området. Vores yderst kyndige erfarne engelsk, dansk, fransk og thailandsktalende personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde de bedste ture, for at du kan få en fantastisk oplevelse, imens du er på ferie i Khao Lak.